dilluns, 15 de juny del 2009

Per Corpus, catifes de flors!

Quan em vaig proposar fotografiar les catifes de flors d’enguany, tenia molt clar que havia de donar-li una orientació diferent, i és per això que vaig pensar en la fotografia panoràmica.
Les fotografies panoràmiques es creen a partir d’un mosaic d’imatges, que mitjançant un programa informàtic, les agrupa en una de sola la qual inclou molt més camp de visió del que les òptiques de les càmeres permeten.
Totes les imatges d’aquest escrit han estat creades a partir d’un mosaic de fotografies de 10 megapixels. Algunes n’han necessitat 4 (l’ou com balla) mentre d’altres més de 50 (el primer tram del carrer Jesús). Les imatges posteriorment s’han processat amb l’ Autopano Giga, per a mi un dels millors programes de creació de panoràmiques.
A causa de la complexitat dels angles inclosos, moltes d’elles han sofert una distorsió de la perspectiva molt acusada, que agradarà o no, però de ben segur no deixarà a ningú indiferent.


Carrer Santiago Rusiñol

Espectació al Palau Maricel davant "l'ou com balla"

El Cap de la Vila


Carrer Jesús, 1r tram

Carrer Jesús, 2n tram

Carrer Jesús, 3r tram

El Racó de la Calma

Plaça de l'Ajuntament


Carrer Major, Últim tram

Carrer Major, 2n tram

Carrer Bonaire

Carrer Santiago Rusiñol

Carrer Jesús, 3r tram

Carrer Jesús, 1r tram


Continuarà...

2 comentaris:

sitgesplatjador ha dit...

sensacionals les imatges,ara la millor,la de ca la sogra en 3d,boníssima....

Unknown ha dit...

Precioso reportaje sobre el Corpus, veo que es una tradición en la que se hacen alfombras de flores. Aquí en Sevilla también se celebra pero de una forma diferente se adorna el recorrido oficial de la procesión con mástiles,banderolas, motivos vegetales y colgaduras con el escudo de Sevilla, en los balcones y el suelo de a ciudad se "siembra" con una alfombra de romero. Me ha encantado la serie de fotografías que aquí nos muestras, un saludo desde Sevilla MªAngeles.