dilluns, 19 de maig del 2008

El Sitges festiu

El Ral·li de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges
Festivitat de Corpus:
Catifa de flors L'ou com balla
Aplec a la Trinitat:
El folklore
La cobla
La sardana
El carnaval
La Rua infantil
La verge del Carme
Processó de les barques
La Festa Major:
La sortida d'ofici
La sortida d'ofici
L'entrada de Sant Bartomeu

5 comentaris:

Racons de la nostra terra ha dit...

sitges i les seves festes i tradicions tan ben reflectides a través de les teves fotografies.
records del vallès
maria

Josep Maria Alegre ha dit...

La veritat és que aquest poble dóna per a molt, Maria.

Gràcies per la teva visita; Josep Maria

Joana Fort ha dit...

Hola Josep Maria, Soc la Joana, responsable del bloc de festa major d'aquest any. M'ha encantat el teu bloc i si em permets faré servir coses que tens penjades. Ara he posat un dels vídeos de Maricel TV, però també m'agradaria utilitzar fotografies per il·lustrar els posts. Si ho faig posaré que són teves, per suposat. Què et sembla? Gràcies per aquest arxiu impressionant! Ah! Ja estàs en la llista dels llocs interessants! Salut i Festa!

Joana Fort ha dit...

Hola Josep Maria. Soc la Joana, membre de la comissió i responsable del bloc de festa major (http://festamajordesitges.blogspot.com).
M'ha encantat el teu bloc, que molts dels meus usuaris m'han aconsellat. He posat un dels vídeos de Maricel TV, però m'agradaria utilitzar algunes fotografies precioses que tens per il·lustrar els posts. Quan ho faci posaré que són teves i procuraré linkar-les al teu bloc. Què et sembla? Gràcies per aquest arxiu tan fantàstic de fotografies!

Josep Maria Alegre ha dit...

Hola Joana; me’n alegro molt que t’hagi agradat el meu bloc de Sitges, està fet amb tota l’estimació que hom li pot professar després d’haver nascut i viure en aquest lloc irrepetible.

Per suposat tens la meva autorització per utilitzar els elements que necessitis pel teu bloc de la nostra Festa Major, sempre que facis menció a la seva procedència. Aprofito per felicitar-te, estas fent una bona feina; m’ha agradat molt i a partir d’ara l’aniré seguint. Amb el teu permís li posaré un link als meus blocs.

Salut i festa...